'Tafelronde 161 is een vereniging voor mannen tussen de 18 en 40 jaar
die binding hebben met Maarssen'.

De Tafelronde is een vereniging die zowel onderlinge vriendschap bevordert als ook het uitwisselen van kennis, ervaringen en meningen. De vereniging levert hiermee een bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing van haar leden. Dit doen wij sinds 1984.

Een actief lid kan veel uit zijn lidmaatschap halen. Oftewel 'een actieve Tafelaar kan veel uit zijn Tafel halen'. Tafelavonden, die tweemaal per maand worden gehouden, zijn veelal het platform van boeiende discussies, vaak naar aanleiding van een presentatie van één van de Tafelaars of een gastspreker. Die kennis, maar ook de typische problemen van iemand met een ander beroep, andere inzichten, persoonlijke ervaringen en meningen maken deze avonden tot een bijzondere ervaring. Iedere Tafelaar heeft iets unieks op zijn eigen manier. De Tafel verrijkt.

De vereniging tafelronde 161 Maarssen, acteert lokaal namens Stichting Fund Raising Rafelronde 161 Maarssen, organiseert activiteiten ter ondersteuning van diverse servicedoelen. Lees meer over onze activiteiten en servicedoelen op deze website.